Ismerje meg partneri konstrukciókat és csatlakozzon még ma!

  Image

  Legyen a partnerünk!

  A Kártérítésed.hu küldetése, hogy minden károsult számára hatékony segítséget nyújtson az elérhető legnagyobb értékcsökkenési kártérítési összeg érvényesítésében.

  Célunk partnerinek számára nyújtott kényelmi szolgáltatásunkkal megkönnyítsük és hatékonyabbá tegyük  az értékcsökkenési kártérítés ügyintézésének folyamatát. Ez azt jelenti, hogy a javítási összegen felül akár több százezer forintnyi összeget kaphat a károkozó biztosítójától.

  A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény alapján a károkozónak, illetve a károkozó felelősségbiztosítójának a károsult teljes kárát, beleértve a gépjárműben bekövetkezett értékcsökkenést is köteles megtérítenie. Erre a törvényben foglalt szabályozásra épül partneri szolgáltatásunk, az értékcsökkenés kártérítés kalkulátor, valamint a dr. Melegh Gábor által hitelesített szakértői vélemény.*

  Ügyfeleink visszajelzései alapján, a megfelelően alátámasztott szakvélemény bírtokában, könnyebben érvényesíthetik értékcsökkenési kártérítési igényüket a biztosítók és/vagy a károkozókkal szemben, akár bírósági eljárások során is. A szolgáltatásunk segítségével a biztosítók által adott korábbi értékcsökkenésre vonatkozó összegek akár duplája is kifizetésre kerülhetnek.

  Csatlakozás után önálló felületen végezheti el Ön is a kalkulációkat és azonnal kézhez kapja a hitelesített szakértői véleményt.

  Miért érdemes csatlakozni? 

  • Minden szakértői vélemény Netlock hitelesítéssel, Dr Melegh Gábor aláírásával ellátva,
  • Havi elszámolás,
  • Partnerportál használat,
  • Havi ingyenes kalkulációk (előfizetéshez kötött mértékben változik),
  • Igény esetén teljes körű jogi támogatás (külön díj ellenében),
  • Igény esetén értékcsökkenési kártérítés ügyintézés,
  • Technikai támogatás,
  • Transzparens elszámolás napi, heti vagy havi jelentésekkel,
  • PHP alapú kalkulátor és partneri felület oktatás.

  Amennyiben szeretne Ön is csatlakozni partneri hálózatunkba, keressen fel bennünket telefonon, e-mailen vagy az alábbi form kitöltésével. 

  Üdvözlettel:

  Kártérítésed.hu csapata

  *A kártérítésed.hu Kft kizárólagos tulajdonosa a dr. Meleg Gábor féle értékcsökkenési módszertan számításnak. (Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal által tanúsítva, 010429-es nyilvántartási számon)

  Helytelen érték
  Helytelen érték
  Helytelen érték
  Helytelen érték
  Invalid Input
  Helytelen adat
  Adatvédelmi szabályzat elfogadása kötelező!

  Partnereink

  A Kártérítésed.hu küldetése, hogy minden károsult számára hatékony segítséget nyújtson az elérhető legnagyobb értékcsökkenési kártérítési összeg érvényesítésében.

  kártérítésed.hu Kft.

  Adószám:  28743554-2-43

  Cégjegyzékszám: 01-09-371991

  / karteritesed.hu